Képek a játékból

Az Andromeda 5-ről

  • Fedezd fel 20 gyönyörű galaxis szépségét, amikben ártalmatlan kalandoroktól és kereskedőktől kezdve a legveszélyesebb kalózokig, bérgyilkosokig és csatacirkálókig bárkivel harcolhatsz!
  • Válassz 15 különféle hajó közül, fejleszd őket és válaszd ki a neked leginkább tetsző külsőt. Építs a hajódból valódi űrcirkálót!
  • Teljesíts több mint 200 különféle küldetést és gyűjts nagyszerű jutalmakat! Társulj más játékosokkal, hogy együtt teljesítsétek a legnehezebb küldetéseket, vagy hogy utat törjetek magatoknak a legveszedelmesebb idegenek között!
  • Képezd és fejleszd a pilótád több mint 30 képességgel és tehetséggel 4 kategóriában!
  • Pusztítsd el az ellenségeidet a nyilvános csatákban, vagy légy része egy nagy flottának a csapatjátékokban!

Bármelyik modern böngésző

PC és Mac

iPad

Hírek & frissítések

Nerdia

2015-12-10 14:16:31.572254 Kedves Pilóták,

Készülj fel egy izgalmas kalandra a hatalmas Nerdiában!
Mindenki szeretne szuperhős lenni , de nem mindenki áll készen harcra a Gonosz ellen. Légy az elsők között, akik felfedezik a Nerdia világát.

M... Bővebben

Új tanácsi szavazás, üzenetrendszer és sok minden más

2015-04-24 10:25:59.001258 Pilóták!

Ideje bemutatni nektek a javított tanácsi szavazás rendszert a Csapat háborúkban és az első lépéseket az üzenetrendszerben. Íme a legfontosabb pontok:
A játékosok mostantól nyernek vagy vásárolnak az új val... Bővebben
Dear players,
One of our servers has experienced a serious malfunction and as a result the game is not accessible at the moment. Unfortunately, the issue is severe and it might take a couple of days to fix. Please accept our sincerest apologies. We will do our best to bring the game back up as soon as possible.